yuhuuuu..!!!!

August 14, 2008 at 10:25 pm (Uncategorized)

mOrning again jakarta, n tOmorrow will be mOrning msia…can’t wait to go back hOme as today is my last paper fOr my first hard year…fuhhhhhh, hOping da best for today(ngah pegang notes ekg nih)…wink wink.. plan after my damn hard exam:

1. lunch with mun n mye…my chef ni nk masak spagetti yg best special for me..yeeehaaa

—>SPAGETTI Y SGT SUPERB..FUH PLUS AIR APPLE N ALOE VERA..SHEDAPPPPPP…

2. packing my stuff

3.oh lupe,ptstt stuff ntuk daftar second year(at last masuk second year)..alhamdulillah..qiba, tlg daftarkan ntuk ak ae..syg kooo…wink wink

—->abes exam tros buat,siap smpt hutang 500 rp dkt mas tuh sbb x de duet kecik..tp dh byr dah td..hehe

4. ape lg nk buat ek, bg kate2 semangat kt fiza..

5. 3.30 a.m—–> to bandara a.k.a Soekarno-Hatta International Airport wit nadia..

—–>wat for my flight tomorrow at 11.10 am….

~ kita merancang semuanya, tapi ada yang Maha Kuasa yang akan menentukan rancangan kita~

Advertisements

Permalink 2 Comments

We Love Sushi….Love it,Love it..

August 13, 2008 at 9:50 pm (Uncategorized) ()

sushi grove

sushi grove

well,setelah terlampau lame x hang out ngan mye n mun at last la semalam dpt bergOssip bersama-sama lg..mcm biase la tmpt lepak2 fav mun a.k.a si  hantu sushi mane lg kalo x sushi groove…tp y klka semalam semua org mcm kelaparan,just imagine kitorg mkn 11 menu dlm mase x smpai 1 jam..hebat x?? kalo lah kitorg record mase y accurate sket,sure dh bOle antar wat guiness book of record..haha..padahal nk kate kepenatan x la jugak,sy n mye ptg 2 after klass tros tido smpai ke ptg..bgun2 teros g mkn..mun plak katenye dye penat tahan teksi nak g kedutaan..haha..kt bwh ni ad la afew menu yg kitorg mkn, so sape2 y nk try sushi try y nie..shedapppnyeee..pasni sy n mun akan meniggalkan mye buat sementara sbb nk balik msia..kasihan mye jg rindu kitorg ae…wink wink…

~ krakatau roll~ godzilla roll ~sunshine roll ~i lOve unagi roll~salmon sashimi~ dynamite ball~princess roll ~edamame ~mini chicken katsu ~chicken curry udon~tnt~

mun's fav..

mun's fav

bOla2 suhshi..hehe

bOla2 suhshi..hehe

krakatau roll..mun's fav too..wink wink

krakatau roll..mun fav too

Permalink 1 Comment

sick n tired…

August 12, 2008 at 7:44 am (Uncategorized) ()

i’m sick n tired today…x tau la knape,sume org cuba nk carik pasal ngan sy..dr dulu time skola smpai la skrg.. org akan carik kesalahan sy smpai dpt n mula la bukak cter mcm2..sy cuba ntuk jg hati semua org supaya x lagi jadik mcm ni..tp x dpt nk elak jugak..sooner or later bnd ni sure jadik..knape ek?? kadang-kadang sy tanya kt diri sendiri, ak sorg ke yg hidup kt dunia ni smpai ape2 hal mesti ak jugak yg kena…musykil pon ad, x puas hati pon ad…knape sume org suke sgt nk judge sy??

sy just nk meluahkan sy dh penat tahan perasaan sendiri..sy x kesah org ckp belakang pasal sy sbb jgn risau sy x kn balas balik..sy dh lame bertahan jadik org y kekal bertahan tanpa merpertahankan diri sndiri.. tp sy sgt letih skarang..setiap org nk sy jg perasaan dorg tp knape x org pon y cuba jg perasaan sy… mgkin org suke sgt nk pijak kepala sy sbb sy mmg x kn melawan…tp kepada mereka2 cukup2 la buat sy mcm ni, sy ad perasaan penat jugak..sy x kn melawan tp kesian la fiza jadik tmpt sy luahkan perasaan…walaupun dorg x pernah sentuh sy,tp every words that come out make me sick from day to day… sy just harap jgnla judge org sbelum kita judge diri sendiri..sy berkwn dgn semua org tp kenapa semua org x pernah cuba nk hargai persahabtan yg sy bina..ntahla smpai bile nk jadik mcm ni…

Permalink 3 Comments

Safest Place To Hide…

August 10, 2008 at 4:15 am (Uncategorized)

dis is the song that i’m addict with rite nOw..eventough dh lame pon lagu ni..mcm baru skrg terperasan yg lyric dye sgt meaningful…hmm..miss hOme rite now,feels like wanna find my safest place to hide…

It seems like yesterday when I said ‘I do’
And after all this time my heart still burns for you
If you don’t know by now that you’re my only one
Then take a look inside me and watch my heart strings come undone

I know I promised you forever
Is there no stronger word I can use?
To reassure you when the storm is raging outside
You’re my safest place to hide

Can you see me? Here I am (here I am)
I need you like I needed you then
When I feel like giving up
I climb inside your heart and still find (you’re my)
You’re my safest place to hide

You see colors no one else can see
In every breath you hear a symphony
You understand me like nobody can
I feel my soul unfolding like a flower blooming

When this whole world gets too crazy, yeah
And there’s nowhere left to run (nowhere left to run)
I know you give me sanctuary
You’re the only truth I know, you’re the road back home

Can you see me? Here I am
Standing here, where I’ve always been (I’ve always been)
And when words are not enough
I climb inside your heart and still find (you’re my)
You’re my safest place to hide

My safest place to hide (hide)

I know I promised you forever
There’s no stronger word I can use
To reassure you when the storm is raging outside
You’re my safest place to hide

Can you see me? (see me) Here I am (here I am)
Standing here, where I’ve always been (I’ve always been)
When I feel like giving up (up)
I climb inside your heart and still find (yeah, yeah)
You’re my safest place to hide

Oh, yeah
You’re my safest place to hide

Permalink Leave a Comment

Do Re Mi Fa So La Si Do….

August 9, 2008 at 10:49 am (Uncategorized)

Starring Jang Geun Seok,Cha Ye Ryeon n Jang Ee Chul

Starring Jang Geun Seok,Cha Ye Ryeon n Jang Ee Chul

Hola,hOla…dh bc tajuk kn,sure la igt ni pehal la tqah ni buang tebiat ke tetibe jek tulis nOte music..mmg la bukan niat pon nk ajar music sbb diri sendiri pon kayu bab2 music ni..kpd sape2 y tertipu 2,ni tajuk cter korea y sgt best,Do Re Mi Fa So La Si Do…ni smalam nye hal la ni, well thanks 2 aqi y promote cter ni..sgt best la aqi.. cter ni buat sy nanges pkul 3.30 pg..uwaaaaa,mmg nanges y tahap x bOle berenti punya tau..rasenya kalo ad sape2 nmpk time tuh sure nk gelak guling2..kan mcm merepek nanges pkl 3.30 pg..haha

ni nk cerita basically cter nih la,tp x nk la cter sume sbb nnti x suprise la ntuk sape2 yg nk tgk cter ni.. suggestion awal,peringatan: sediakan tissue secukupnya n kalo tissue x ckup carik la ape2 kaen..hmm, tOwel pon bOle la kot..wink wink..cter ni pelakon utama dye Jang Geun Seok as Shin Eun Gyu,Cha Ye Ryeon as Jeong Won n Jang Ee Chul as Hee Won.

Cter ni menggabungkan element lOve n friendship y sgt kuat..well, nk kate cter jiwang bOle jugak tp jiwang x melampau pon..sesape y mmg peminat cter korea ni antara cter korea y best la..tp jgn la expect heroin dye sgt comel sbb heroin dye biase2 jek tp lakonan dye superb mmg mantap abes la..cter ni first2 mengisahkan mcm mane heroin yg super happy go lucky n life dye y sgt klaka..kerja part time as a mascot kt theme park pas2 ngan bapak y

Hero 1 n Heroin

Hero 1 n Heroin

pakar judo n ad adk y sangat protective…kehidupan yg biase2 jek ni berubah bile muncl hero first y pindah kt sebelah umah dorg..wll,actually mase heroin nie keje kt theme park si hero pernah kenakan heroin ni.. so at first heroin ni mcm bengang la..but u know la,cter korea kan..ad la scene y sentuh mcm mane si heroin kantoi ngan hero ni y dye nk keje part time tnpa bapak dye tau..then si hero ttpkan syarat,kalo x nk dye kasi tau bapak girl ni,girl ni msti teman dye after balik klass n teman dye g tempt blatih music..the first day girl ni buat tugas teman meneman ni,ad la insiden y x best..sbb dye jmpe dgn kwn baek dye y dh lame ad masalah ngan dye..sy namakan as hero 2 la ae..friendship antara heroin ni and hero 2 ni dh lame terputus sbb cter lame2 la..kalo nk tau kena tgk la..mcm pjg benor plak kalo nk cter..pastu hero 2 ni suroh heroin ni jauhkan diri dr hero 1…tp sbb dye dh jatuh cinta ngan hero 1 mcm mane la nk jauhkan diri kn..

part paling sedey...

part paling sedey...

Heroin ni plak sntiasa rase bersalah ngan hero 2 sbb kes dolu2 dorg ni so dye sntiasa rase cter dulu 2 jadik disebabkan dye..so mcm kt sini la konflik berlaku bler hero 1 ni dpt tau hero 2 n heroin ni dh lame knal.. n si adk heroin ni g tau perkara sebenar..haaa…selanjutnya kalo nk tgk nnti kt bwh sy kasi link ntuk tgk ae..korg tgk n judge sndiri la..tp sy personally sgt seronok tgk cter ni..bOle kasi 4 out of 5…

The best part dlm ni, dua hero dlm cter ni sgt into ngan music n dorg ad band sendiri n x dinafikan suare dua2 sgt sedap n da best part suare sgt romantic…gig yg sgt powerful n ahli band yg sgt understanding.. pengajaran ntu cter ni..as long as u have a friend appreciate the bond of friendship n dont be too selfish in friendship because the understanding is very important..as for

Hero 1 yg sgt kerennn...

Hero 1 yg sgt kerennn...

the lovers appreciate the feelings that had been made the two of u..dOnt give the hOpe when u easily cant make it…wink wink…

tp igt peringatan y kt ats td,sediakan tissue byk2 tau..hv fun watching Do Re Mi Fa So La Si Do…wink wink =) ni link ntuk tgk cter nih tau,ad dua part…

http://www.crunchyroll.com/media-361032/Do-Re-Mi-Fa-So-La-Si-Do-Movie-Part-1.html?oldplayer=1

http://www.crunchyroll.com/media-361100/Do-Re-Mi-Fa-So-La-Si-Do-Movie-Part-2-Final.html?oldplayer=1

Permalink Leave a Comment

junior oh junior….

August 8, 2008 at 10:11 am (Uncategorized)

fuhhh,hari yg penat…baru lepas bwk junior2 g taman angrek a.k.a ta…hmm, dorg mcm excited jek nk g ice skating..pasni abes la duet dorg g sane jek..

pg td jek dh bgn awal nk settlekan junior n junior trisakti ad 15 girl n 2 guys..waaaa,kepupusan lelaki terserlah..mcm mane ni..bak kate sape tah,nk wat team futsal pon x ckup mcm ni…ngeh ngeh ngeh.. naseb korg la.well,mcm rase x biase jek org pggil kakak…alih2 x yah pggil kakak pggil atiqah jek senang ske… x lah terserlah sangat kejanggalan lgpon bOle nmpk muda sket…

bnd paling klaka..my junior salam siap cium tgn,alamak sopan santun sungguh..hmm,mcm sy awal2 dulu la..dh lelame tanduk dua mula naek dh x de dh pon…awal2 kena la jadik baek kan,x kn baru smpai dh nk besr kepal..ad y nk kena sepuk la kalo mcm 2…naseb bek la so far dorg ni nmpk mcm ok2 sume, bOle di ajak borak2 n gosssip y penting…wokeh2, nk solat pastuh nk tido sekejap..kaki dh krem sbb td perjalanan ke ta sgt panas…daaaa

Permalink 5 Comments

mOrning jakarta…=)

August 6, 2008 at 11:02 pm (Uncategorized)

mOrning jakarta,8 days to go then i’ll be away from jakarta n it’ll we mOrning malaysia..huh,tiap kali bangun pagi ni la keje nya..biase la 2,tipu la kalo korg kate korg x penah wat keje kira mengira hari nk balik umah nih.. wink wink..well,ari ni temporary hOlidayyyyyy…yeaaaa ntk sekejap..btw sian dak klass B ari ni,tpakse bertarung ngan mOdul 6.fuhh,naseb dh lame lepas…mOdul paling sengsara nih..ni fiza dh asyik ttido,sian dye tp nk buat mcm mane 2 la pengorbanan mOdul 6 nih..hikhik..sy pg ni bangun awal plak pas sahur roti ngan susu pekat plus air masak sejuk,,hehe..ari ni nk share ape yg sy bc dr mail sy pg td….

artikel ni tajuk dye:Sayang Allah Dekat Kita

Rasulullah s.a.w. ada bersabda, katanya, “Setiap anak Adam akan dijaga oleh

dua malaikat. Malaikat yang di sebelah kanan lebih berkuasa dari yang

sebelah kiri. Sekiranya seseorang anak Adam melakukan dosa maka malaikat

yang di sebelah kiri akan bertanya pada malaikat di sebelah kanan katanya,

malaikat di sebelah kanan, “Jangan kamu catit dahulu dosanya sehingga

ia melakukan 5 kesalahan. Malaikat yang di kiri bertanya lagi,”Kalau ia

telah melakukan 5 kesalahan, apa yang harus aku catitkan?”

Jawab malaikat kanan, “Biarkannya, sehingga ia membuat kebaikan kerana kami
telah diberitahu oleh Allah s.w.t bahawa satu kebaikan akan mendapat 10
pahala. Oleh itu hapuskanlah 5 kesalahannya yang lalu sebagai tebusan dan

kami masih simpankan untuknya 5 pahala lagi.”

bersyukur la kerana kita diizinkan untuk lahir ke muka bumi ini...

bersyukur la kerana kita diizinkan untuk lahir ke muka bumi ini...

Tercenganglah syaitan mendengarkannya lalu berkata,”Kalau macam ini sampai

bilakah aku dapat merosakkan anak Adam.”

Demikianlah rahmat Allah pada hambanya, kasih sayangNya melimpah ruah tiada  terbatas hanya hambanya saja yang lalai dan leka dengan keseronokkan sertakemewahan dunia.

Al-Quran:”Say Your Prayers Before Prayers For You Are Said”.

Semoga hari-hari sy berlalu dgn lancarnya,btw Gud Luck untuk kwn2 klass B..melangkah dengan tenang menjawab dengan ikhlas insyAllah hasilnya kepuasan…..=)

Permalink 1 Comment

sensitive…

August 6, 2008 at 1:35 pm (Uncategorized)

susah la rasenye kalo kita terlalu sensitive kan??? kadang-kadang rasa fed up dgn diri sendiri,sikit2 nk rase x sedap hati..sikit2 nk menagis n sikit2 nk emo..tp 2 la,sy pon x tau kenapa la semenjak dua menjak ni sy mcm x btOl jek perasaan ni..kadang2 skejap happy terlebih tp kadang2 rase nk marah rase geram rase nk menjerit.. arghhhhhh!!!!…x suke sebnrnya nk xpress perasaan y terlebih2 nie tp dh x tahannn…myb sbb stress kot( ape y stress pon x tau la)…i’m trying to be cool to act cool n to look cool but i cant..but i must try to….pasni nk try meditasi lagu2 la plak,mybe nasheed could be a great therapy a little while for me…huh..chill la atiqah..

Permalink Leave a Comment

friend in need is a friend in deed…=)

August 6, 2008 at 7:55 am (Uncategorized)

hola hola..ari ni sy sgt suka ati..sbb nya ad byk faktor la..satu nye besok smapi ahad cti except sabtu yg tetiba jek ad kuliah sesat tp x pela,yg keduanya junior masuk ari ni,yg ketiganya ari ni dpt msg ngan my doc.. wink wink…n lagi satu lupe plak 9 days more to go nk balik..harap masa dpt cepat2 bergerak tp kan kalo cepat bergerak nnti cepat la nk exam tp x pe x sbr nk abes kan first year nih..fuhhh,mmg stress abes..

hari ni nk borak pasal friendship..pernah x terasa kadang2 kita sorg2?? kadang2 rase mcm hilang sume member yg selama ni selalu jek ad..sbenarnya la kan bg sy,kawan or member or friends or ape pon istilahnya..dorg x pernah hilang cuma kita x sedar kehadiran dorg..susah sebenarnya nk carik kawan yg mmg bole sekepala ngan kita tp umi sy selalu ckp bila nk carik kawan 2 x bOle just carik yg sekepala tp kena pilih kawan yg bOle membimbing kita n bukan tarik kita untuk jadik yg lebih teruk..kawan mmg la bOle nak carik kt mane2,even kalo ngah tggu dlm komuter pon boleh dpt kawan..pernah la skali mase sy on the way nk g mid valley,mase ni sorang2 so mcm boring sgt2..x tau nk buat ape, then sampai kt station nilai seat dpn sy ad sorg girl duduk…myb muda setaun dr sy kalo x salah..kebetulan sy senyum kt dia n dia senyum balik..hmm,sy y tengah boring ni pon ape lagi ajak la dia borak2..borak punye borak x sangka kitorg ad name yg same(atiqah)..kebetulan yg disangka kan??senang je nk dpt kawan mase kita boring ni, untung2 bole jadik member kamceng..tp 2 la kawan masa nk ilangkan boring mmg senang carik tp kawan ntuk stick together forever mmg susah..

ni sy nk cerita pasal kawan sy dr skola dulu..mase sekola ren(sri seremban),sy x best friend myb sbb sy ni x sekaya org laen..tp sy byk kawan yg utk sronok2..ad la sekjap mase drjah 6 sy termasuk satu geng,seronok la mase tuh tp sume dh terbang jauh2..mase skola rendah x byk kenangan berkawan sbb sy selalu kena buli..masukla form 1 smpai form 3 dekat SMKA SHAMS..kt sini sy mula dpt best friend yg sgt rapat n sgt memahami..really miss aini nabilah binti abd raub(skrg kt imu),najlaa bt ramalan(skrg dkt aussie) n maryam izzati bt md noor(skrg dkt uia)..disebabkan dorg sy semangat ntuk blaja n sy buat btOl2 pmr sbb dorg sgt suka compete..byk sgt kenangan y nk sy cerita tp ckupla satu y paling klaka,mase skola dulu budak2 pggil kitorg geng kuning sbb nya kitorg librarian y pakai bju kuning n sbb kitorg g mane2 even nk g tandas pon berempat..so mcm terserlah sgt kekuningannya..hehe

masukla form 4 n form 5 sy tukar sekola,dpt rezeki nk smbung dkt samura..kt sini y paling rapat ngan sy 2 la roomate sy yg mmg sgt happening n gila2..bestarian 4 yg sgt rock..rindu sgt ngan nas, sheryl,lyn,diyana, aainaa,nik n syazd…kt samura ni mmg kitorg terkenal la kot sbb ad jek hal nya..n yg paling hebat skali peristiwa fish pond la..sape2 dak samura sure tau nye bnd ni..time ni hard time kitorg n kitorg jadik sgt rapat..nnti2 la sy citer kesah2 samura ni eh..masuk la m3x,ha kt sini i meet all da h5p2 y sgt mcm family.. org x kan sgka ad dak2 hayat y sgt heboh n kecoh mcm kitorg..kitorg mmg x peduli org laen..h5 p2 mmg mcm happy family even ad la a few things yg kadang2 buatkan kitorg berpecah but akhirnya ttp akn baek balik…bnd paling teruk kitorg buat,g outing ramai2 smpai langgr curfew kolej..dh tu ape lagi sume la kena gantung kad outing..wink wink,tp x pe..puas sgt2 time 2..hehe..x senonoh ek,buat keje x sehat tp still heppy?haha..biase la zaman dolu2…

skrg ni sy cuba membina kenangan selama sy berada di jakarta ni..sy beruntung sbb dapat batch yg mmg sgt prihatin n sgt kompak..n smpai bila pon sy x kn lupa..thanks la 2 trisakti batch 2007..dh byk yg ktorg buat same2 even byk2 jek ckp2 yg x sedap didengar bout our batch nie..tp x pe,sgt berharap we will be as one forever..bukan senang nk jg bond antara 64 orang,but we did it..buktinya,baru2 ni nye bday batch sgt best with penambahan truth n dare nye xtvt..pasni buat lagi ae..but still ad special dedication ntuk my sixers member:irene,qiba,mye,fiza n miss..dorg ni paling byk bg support slama sy kt sini..dorg yg byk hilangkan air mata tyme sy nanges..buat sy gelak berguling2 bila melepak ramai, buat sy menjerit mcm org gila bila same2 tgk citer hantu,buat sy terharu sbb balik dr msia tgk2 ad cumi yg sgt comel atas katil…

me.mye,irene,qiba,fiza n miss

me.mye,irene,qiba,fiza n miss

we we'll be as one together forever

we we'll be as one together forever

mmg x ckup kalo sy nk ceritakan semua kenangan dr dulu sampai skrg tntang kawan ni…but for me in my life i need friends n i want 2 be friend with all da people around me..wink wink..after all, friend in need is a friend in deed..lOve all my friend from sri seremban, SMKA SHAMS, samura, m3x n9, btn member n trisakti batch 07 n last but not least sape2 yg pernah berborak ngan sy..i’ll be a good friend as long as all my friend want me to be their friend…wink wink..skrg ni nk tido la pulak,pasni mesti mmpi kawan2 dulu…

1) “Make new friends and keep the old, one is silver and the other gold”

2) “Make new friends, both young and old, one in Silver, the other Gold.”

3) “Make new friends but keep the old, some are silver and others are Gold”

4}”I have a hand, and you have another; put them together and we have each other.”

ni la prinsip friendship mase sy masuk girl scout dulu n i think bole share ngan sume..hehe..k la,nk tido la sbb ngantok sgt2 smalam x ckup tido…

p:s/even today i’m happy but takziah buat fam my doc yg kehilangan seorang ahli keluarga..al fatihah..

Permalink 1 Comment

my life…

August 5, 2008 at 6:59 pm (Uncategorized)

huhu..mlm ni mmg susah btOl nk tido..tp x pe la teman si fiza stay up sket(mesti fiza terharu ni dgr sy ckp mcm ni)..haha..kita bOrak2 la ae.. =)

myb la kan mlm ni x dpt tido sbb teringatkn sweetheart yg kt msia(kali ni bukan doc sy 2 ye)…miss em very much..nk tau sape x…miss la adk2 sy yg paling best ni..nk jugak sy state name dorg.

  1. nur abidah bt. mohamed nasir a.k.a bid
  2. muhammad adam bin mohamed nasir a.k.a my football hero
  3. nur amalina bt. mohamed nasir a.k.a my best writer
  4. nur amirah bt. mohamed nasir a.k.a my best joker
  5. muhammad afiq bin mohamed nasir a.k.a mr. apek
  6. muhammad ariff aiman bin mohamed nasir a.k.a my honey bunny lil bro

seronok nya kalo dpt hangout bareng(ni istilah indonesia a.k.a bersama-sama) dorg..wink wink..miss 2 go shop or actually window shopping with them..teringat cter ad satu mase 2,my sis yg second ni pelik skit..dia kalo nk klua jln mesti nk semua ikut..padahal abi n umi nk g giant jek pon..dia akan paksa semua ikut..ad skali 2 amalina smpai nanges2 x nk ikut..tp thankfully myb sbb selalu hangout bareng ni la our bond very tight with each other…da thing dat i really miss da most; nk celebrate same2 bday..nk mkn kek same2 n bnd wajib nk amik gmbr same2..meh sy tnjuk satu gmbr mase bday umi kitorg

mereka yg sgt happening,rindu sgt ngan mereka..

mereka yg sgt happening,rindu sgt ngan mereka..

mase ni amirah x de kalo x salah,kepenatan sgt maen ptg 2 so dye tetido..sian dye x sempat nk bg hadiah kt umi..tp x pe b4 g sekola besok nye amirah n amalina bg hadiah special ntuk umi..ad rase nye gmbr yg sy simpan..meh sy share..

seronok tau kalo celebrate same family..sy x ckp la kalo celbrate ngan member 2 x best tp sy membesar dgn celebrate bday time with family.tp skrg kan dh jauh,nk x nk kena la tahan sket..but serious miss all the past..wink wink(atiqah x mo la nanges;ni sbb air mata mcm dh nk menitik)…

wokeh2,pasni dh ckup rindu kt semua org…kena tido atiqah besok ad praktikum ekg..dh la suke suki jek berhOliday mlm ni..wink wink..dh tepu la blaja,rileks jap then teros tido..later smbg lg..wink wink

Permalink Leave a Comment

Next page »