kisah cinta sy..=)

August 5, 2008 at 6:22 pm (Uncategorized)

dulu-dulu la orang selalu cakap bercinta 2 seronok,rase mcm terbang(x tau la terbang mcm burung ke or terbang mcm naek flight)..n sy selalu mcm x percaya, yela2 mase 2 zaman muda muda( alamak dh tua la ni,tua sket la) mane la nk percaya kan..selalu kata kt kawan,ngarut la ko ni..merepek jek..but lately ni,ye la umor pon dh 19 taun kan next year pon nk 20 so mcm dh besar sket.. so mcm dh percaya la..cinta 2 mmg indah sbb bila kita bercinta kdg2 semua nye nmpk best n cool..tp mmg cool pon..bila dh rase bercinta mcm teringat plak kata2 member dulu..kalo bole ulang balik mas,nk je g ckp ngan member yg dulu 2` eh btOl la ape yg ko kate tuh’…

sometimes we must expect the unexpected..yela mane la tau kn,tetiba org yg kita benci selama ni jadik org yg kita paling syg..tp x pernah la pulak sy ad pengalaman,tp mcm byk bc novel mcm 2 la..by the way, sy mcm bersyukur la sy jmpe ngan buah hati pengarang jantung sy skrg ni(chewah,jiwang plak) Muhammad Zulfadhli Ariff Bin Amir Hussein…he’s my doctor,he’s my mr tedy,he’s my syg,he’s my meow, he’s my everything(sorry terkantoikan sume nick name)..wink wink..ni lagi brape hari jek nak balik, x sbr rase nk balik jmpe dia..long distance relationship mmg very adventure,only da one yg went through it bOle rase all da sweet n sour..waaa weee..meh sy tunjuk sape my beloved doc ni:

bOle tnjuk gmbr tepi jek(sbb nnti ad org terpikat,waa jeles r sy) wink wink
bOle tnjuk gmbr tepi jek(sbb nnti ad org terpikat,waa jeles r sy) wink wink

wokeh2,nk tido dh la..mate dh mcm nk tertutup..hehe..sbnrnye bengang ngan fiza ni asyik suroh check tiket flight..hai,masuk besok tggl 9 hari jek nk balik msia..hOpe everything will be okay tomorrow..really miss my family,really miss my doc n really miss my kucing sume…x pe2, survive ntuk brape hari jek lagi ni.. chill atiqah

1 Comment

  1. fadhli said,

    hehe….
    org kat cni malu2…..
    ngeee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: