the art of friendship..

June 9, 2009 at 4:33 pm (Uncategorized)

Bismillah…

oldmates who have the heart that wont turn old forever..=)

oldmates who have the heart that wont turn old forever..=)

“A good friend is hard to find, hard to lose, and impossible to forget…”

Friendship is like an art,it never goes as smooth as we want..there must be mixture of feelings in it..but no matter what true friend never be apart…belajar menghormati orang lain sekiranya kita mahu org lain memahami kita, belajar menerima orang lain sekiranya mahu org lain menerima kita dan belajar memahami org lain sekiranya mahu org lain memahami kita…

I wanna share a piece of my stories bout my sister’s strong bond of friendship:

ari 2 cerita ni terkeluar mase borak2 ngan my umi la..my umi cerita my sis amirah masuk pertandingan rekacipta(abes dye keluarkan semua buku experiment y ade kt rumah 2,oh my abi suke kumpul buku2 experiment)..n in the end amirah masuk pertandingan 2, she buil her own caledeiskop(sorry kalo salah eja,,english fail..hahaha)…n her best friend(a boy), x igt la name budak 2 sape pon masuk jugak n he make a robot..oh lupe plak, my sis ni best friend dye sume lelaki…ok, smbung balik..last2, mase result keluar my sis menang,first place lg(prize including trophy,money n sijil kot)…n amirah pon balik rumah, but no smile on her face..my umi sure la pelik kn, mane ad org menang pertandingan rekacipta first place lg balek muka mencuka..than my umi tnye; knape ni?x suke ke menang…n my sis said her firen was mad at her: td ……(x igt name boy 2) 2 ckp amirah poyo,berlagak dh menang…it’s not the matter that my sis berlagak ke ape, tp boy 2 rase tercabar la kalah ngan my sis tp mcm x logik je kn nk marah ngan best friend sendiri..in the end, my sis menangis n she said; x pe la, amirah bg je la semua hadiah ni dekat dia..amirah x nk dye x kawan ngan amirah…n when my umi ends the story i’m thingking a 10 years old girl that appreciate n afraid of losing her friend untill she want to sacrrifice the most thing that she want(the prize)…that’s the art of friendship..

n538781381_769162_5313

maybe my stories is very simple but i just wanna share the moral values in it…in friendship there must be give n take n it needs full understanding..it’s normal if sometimes u get jealous with ur friends but friendship worth more than that…~happy reading~ Jakarta, 11.31 pm

“A world without a friend, what would it be? It would be like a world without water, something you need. Friends are like glass, once broken, they are hard to fix. Keep your friends, as you would keep your water.”=)

7 Comments

  1. emerald said,

    hee..like ur latest highlights tqa..friendship is very important in our life…i cant live without friends as well..thanks tqa for being a friend of mine since 23-08-2007..love u

    • addictwithblue said,

      thanks meera n thanks for being on of my besties…u rock babe!!!!heeee =)

  2. s.h.e.r.y.l said,

    *sob sob*
    aku terharulah~ i reaaaaaaly miss those old days when we’d spent together back in SAMURA..best frenz are real hard to find, but guess what, i am truly grateful for having 7 best frens, that i’m sure wud always be by my side forever. Love u Girls!!! Muaaaaaaaaackkks~

    • addictwithblue said,

      i miss it too sheryl…really2 miss it..mee too glad that i am one of the bestarian 4 damn hot girl…hahahaha..=)

  3. QIba said,

    cool tqa… ak ttp kwn ko sampe bila2… slgi ko trima ak jdk kwn ko… hurm… ak plak nak highlight yg ni…
    “belajar menghormati orang lain sekiranya kita mahu org lain memahami kita, belajar menerima orang lain sekiranya mahu org lain menerima kita dan belajar memahami org lain sekiranya mahu org lain memahami kita…”

    sbb ak ase part ni yg bkaitan… n ak da byk buat bnda ni… nmpak mcm xda hasil jugak…hurm…

    • addictwithblue said,

      hahahahaha..well qiba nk buat mcm mane, that’s life..kte tggu dan lihat je la kesudahannya…but no matter what we still friend..=)

  4. オテモニャン said,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: