A Girl Best Friends…

February 9, 2010 at 7:22 am (Uncategorized) ()

There’s something about a Teddy Bear that’s impossible to explain. When you hold one in your arms, you get a feeling of love, comfort and security. It’s almost supernatural.

——————————————————————————————————————————————————

Just a quick question..ever saw a girl getting a new teddy bears?Did you see her eyes twinkling and shining as she knew she’s getting a new friend.Yes,this is what I call a girls best friends,a cute puffy creatures called Tedy Bears.

Let me share with you my story about my favourite teddy bear,named Crispin Crispian. Nama teddy ni adopted dari buku cerita yang saya baca masa kecik2 and teddy ni exactly macam dlm buku tu. Warna dye dark brown,with a hat,a stripped yellow red hat…Teddy ni hadiah dari atok,atok beli masa garage sale kat Aussie..atok kata harga dye 1 dolar..and start my journey with Crispin Crispian. Setiap mlm dye la teman tidur,kalo hilang satu rumah sibuk cari..Actually,evryone kat rumah ada brg2 wajib before tido..hehehe,,The saddest part was when I have to left my best friend in Malaysia when I come to Jakarta. Nak sumbat dlm beg dh x muat,dah masukkan actually tapi terpaksa keluarkan balik sbb x dpt nk tututp beg..huhuhuhu.And Crispin Crispian still di bawa tapi smpai airport je.Dye duduk dalam trolly bag elok-elok,sedih sgt masa terpaksa tinggalkan dye.Tapi kelakar jugak sbb semua org tengok apsal dye duduk dalam trolly tuh..hehehe,Nak buat macam mana,saya sedih nak tinggalkan best friend saya..It’s okay,,smpai2 Jakarta benda first yang saya beli adalah a new Teddy Bear named Lulu.She’s different from Crispin Crispian,a lot more bigger and creamy in colour.but it was back then when I buy her,now disebabkan oleh debu-debu Jakarta she changed a lot..hahaha,,=)

This is Lulu

So girl,no matter how old you are teddy bear could be your best friend ever.She never hurt you and only gave you a warm hug when you are alone at night. Chasing your bad dreams and guard you until you wake up in the morning.A bedroom without a teddy is like a face without a smile.

cik tedy bunchit with her best friends..

Baby Blue

“A bear teaches us that if the heart is true, it doesn’t matter much if an ear drops off.”
-Helen Exley-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: